Reseña - Atrapats a la xarxa - Michelle Gagnon


Título: Atrapats a la xarxa
Saga: Si, 1 de 3.
Autor: Michelle Gagnon
Idioma: Catalán
Editorial: fanbooks
Páginas: 376
Precio: 15,95€
ISBN: 9788415745846


No disponible en castellano.




En català

Sinopsi

Des que els seus pares van morir, la Noa ha estat víctima del sistema i no confi a en ningú. Utilitzales seves habilitats de hacker per romandre en l’anonimat i estar sola. Però un dia, quan de sobte es desperta en una taula en un magatzem amb una via intravenosa al braç i no recorda com ha arribat allà, la Noa comença a desitjar per primera vegada tenir algú al seu costat.

La meva opinió 

Atrapats a la xarxa, és una de les novel·les amb més acció que darrerament han arribat a les meves mans. Té una prosa que enganxa de seguida i, des de la primera pàgina fins a l'última acaba amb tota
l'adrenalina del teu cos. 

Els personatges són memorables i complexos, i molt diferents entre ells (una mica més del que és habitual en aquest tipus de lectures). Tot i que es tracta d'un primer llibre de saga i moltes incògnites queden en l'aire i molts fils diferents ens són mostrats, no perd gens d'atractiu ni li treu interès. Com ja he dit, la novel·la es devora en un tres i no res. 

El que m'ha sorprès és que la trama romantica no és un dels fils primordials de la història. No us equivoqueu, els tints de romanticisme hi són presents, però no és el principal objectiu d'aquesta novel·la. 

No obstant això, en acabar el llibre et quedes amb moltes preguntes sense resoldre i amb alguna d'elles més que interessant que segurament es veurà amplificada en propers volums. Això, precisament, fa que vulguis anar a devorar el segon volum de seguida i, de moment, no serà possible. 

Atrapats a la xarxa, és una lectura addictiva i amb una acció trepidant al més pur estil Bourne. Amb un ritme veloç que farà les delícies dels lectors més exigents.

Gracies a fanbooks.









En castellano

Sinopsis

Desde que sus padres murieron, Noa ha sido víctima del sistema y no confi a en nadie. Utilitza sus habilidades de hacker para permanecer en el anonimato y estar sola. Pero un día, cuando de repente se despierta en una mesa en un almacén con una vía intravenosa en el brazo y no recuerda cómo ha llegado allí, Noa empieza a desear por primera vez tener a alguien a su lado.

Mi opinión

Atrapats a la xarxa (atrapados en la red), es una de las novelas con más acción que últimamente han llegado a mis manos. Tiene una prosa que engancha enseguida y, desdela primera página hasta la última termina con toda la adrenalina de tu cuerpo.

Los personajes son memorables y complejos, y muy diferentes entre ellos (un poco más de lo que es habitual en este tipo de lecturas). A pesar de que se trata de un primer libro de saga y muchas incógnitas quedan en el aire y muchos hilos diferentes nos son mostrados, no pierde nada de atractivo ni le quita interés. Como ya he dicho, la novela se devora en un plis.

Lo que me ha sorprendido es que la trama romanticona no es uno de los hilos primordiales de la historia. No os equivoquéis, los tintes de romanticismo están presentes, pero no es el principal objetivo de esta novela.

Sin embargo, al acabar el libro te quedas con muchas preguntas sin resolver y con alguna de ellas más que interesante que seguramente se verá amplificada en próximos volúmenes. Esto, precisamente, hace que quieras ir a devorar el segundo volumen enseguida y, por el momento, no va a ser posible.


Atrapats a la xarxa, es una lectura adictiva y con una acción trepidante al más puro estilo Bourne. Con un ritmo veloz que hará las delicias de los lectores más exigentes.

Gracias a fanbooks.

Comentarios

  1. Com es titulen els dos següents llibres de la saga??

    ResponderEliminar
  2. El según Alianza i el tercer Amenaza.
    Pero de moment no están editas en català.
    Una abraçada, Aloma!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig