Ressenya - Quatre: La seva història - Veronica Roth


Títol: Quatre: La seva història
Saga: Extra, 0.5 de 3.
Autor: Veronica Roth
Idioma: Català
Editorial: fanbooks
Pàgines: 250
Precio: 16,00€
ISBN: 9788415745914


Disponible en Castellano.
Título: Cuatro
Editorial: RBA Molino
ISBN: 9788427208063


Sinopsi

S’inclouen quatre històries: El trasllat, La iniciació, El fill i El traïdor, i tres escenes exclusives addicionals, que deixaran entreveure als fans de Divergent què sent en Quatre.

La meva opinió

La saga Divergent, malgrat el final, em va agradar molt i la recomano sense dubtar-ho un instant. En aquest llibre ens trobem amb quatre històries de la vida de Tobias (o quatre si preferiu), a qui vam conèixer en Divergent i, a poc a poc vam poder endinsar-nos en la seva persona.

Cadascuna de les quatre històries que componen el llibre són individuals i estan ben integrades a la saga. És un bon extra per aprofundir en el caràcter d'aquest noi que captiu per la seva personalitat i
caràcter.

Us puc assegurar que amb aquest llibre gaudireu d'una manera nova el mon divergent.



1 El trasllat
Hi veurem la prova d'aptitud i la seva posterior arribada al recinte. Veiem la primera vegada que en diuen pel seu sobrenom.
Aquí veurem el seu costat més nen, amb pors i pensaments.




2 La iniciació
Com bé indica el nom, aquí veurem el procés d'iniciació de Quatre. A més, molts dels secundaris de la saga, aquí els tocarà estar en primera línia. I veurem un Quatre ... disposat a mostrar-nos un costat diferent.

3 El fill
En aquest relat se'ns revela un detall que pot canviar la percepció que tenim de Quatre per sempre. Suposo que no a tots els fans els agradarà, però li dóna, al meu entendre, un toc més real.

4 El traïdor
En aquesta ens trobem amb Tris. Cosa que em va agradar molt. Aquí vivim escenes ja conegudes, però amb la veu de Quatre. I això està molt bé. I amb les escenes addicionals que aporten una visió nova al que ja coneixem.


Sens dubte, Quatre és el complement ideal per a tot fan de la saga Divergent. Un llibre que et deixara amb les ganes de tornar a llegir la saga.



Gràcies a fanbooks



Reseña en castellano

Sinopsis

Las cuatro piezas incluidas en CUATRO ( La transferencia, El iniciado, El hijo, El traidor y tres escenas adicionales) darán a los lectores de la serie superventas Divergente, la mirada del popular Tobias sobre distintos momentos únicos en la épica trilogía. Cuatro historias cortas y tres escenas inéditas que te revelarán lo que nunca llegaste a saber del mundo de Divergente.

Mi opinión

La saga Divergente, a pesar del final, me gustó mucho y la recomiendo sin dudarlo un instante. En este libro nos encontramos con cuatro historias de la vida de Tobias (o cuatro si preferís), a quién conocimos en Divergente y, poco a poco pudimos adentrarnos en su persona.

Cada una de las cuatro historias que componen el libro son individuales y están bien integradas a la saga. Es un buen extra para profundizar en el carácter de éste chico que cautivo por su personalidad y carácter.

Os puedo asegurar que con éste libro disfrutaréis de un modo nuevo la saga Divergente.

1 La transferencia
En ella veremos la prueba de aptitud y su posterior llegada al recinto. Vemos la primera vez que lo llaman por su apodo.
Aquí veremos su lado más niño, con miedos y pensamientos.

2 El iniciado
Como bien indica el nombre, aquí veremos el proceso de iniciación de Cuatro. Además, muchos de los secundarios de la saga, aquí les tocará estar en primera línea. Y veremos un Cuatro… dispuesto a mostrarnos un lado diferente.

3 El hijo
En este relato se nos revela un detalle que puede cambiar la percepción que tenemos de Cuatro para siempre. Supongo que no a todos los fans les gustará, pero le da, en mi opinión, un toque más real.

4 El traidor
En ésta nos encontramos con Tris. Cosa que me gustó mucho. Aquí vivimos escenas ya conocidas, pero con la voz de Cuatro. Y esto está muy bien. Al tener una nueva perspectiva se amplía mucho la percepción de las escenas.

El complemento ideal para cualquier fan de la Saga. Y que sin ninguna duda, disfrutarás descubriendo un nuevo lado de Tobias. Un libro que te abrirá el apetito para que vuelvas a leer toda la saga.


Gracias a fanbooks por el ejemplar.

Comentarios

  1. Si no me llamaba esta saga y vas a terminar convenciéndome...
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig