Ressenya - Una estrella que no s'apaga - John Green

Títol: Una estrella que no s’apaga
Saga: No.
Autor: John Green
Idioma: Català
Editorial: fanbooks
Pàgines: 320
Precio: 16,95€
ISBN: 9788415745730



Disponible en Castellano.
Título: Una estrella que no se apaga
Editorial: Nube de Tinta
ISBN: 9788415594352


Sinopsi

“Aquesta és la història d’una noia que va viure una experiència que li va canviar la vida. No és un d’aquells llibres dramàtics basats en històries reals. És una història sobre l’Esther Earl, que té una malaltia que fa força por”.

La meva opinió

Després de llegir No està escrit a les estrelles (aquí la ressenya), i gaudir d’una lectura màgica, plena de moments únics, la lectura d’aquest llibre era indispensable.

En aquesta ocasió ens trobem amb les entrades del diari de l’Esther, la noia que va inspirar la història de la Hazel, on ens parla del seu dia a dia des de que li van diagnosticar el càncer als 12 anys.
L’Esther ens parla dels seus temors, els sentiments, de la família, els amics...
El llibre està decorat amb textos dels seus pares, amb multitud de fotografies i inclús dibuixos fet per ella mateixa.

És molt dur anar avançant en aquest llibre/diari. En ell es nota el deteriorament de l’Esther per culpa de la malaltia i cada cop els escrits son mes curts pel cansament que pateix.
Tot i el càncer terminal, l’Esther és alegre i divertida. El seu positivisme et queda gravat a dins igual que amb No està escrit a les estrelles.

Una estrella que no s’apaga, es el que tot fan de No està escrit a les estrelles hauria de llegir. La historia de l’Esther és la que va inspirar la de la Hazel. Recordeu que Green ho deixa molt clar.


Gràcies a fanbooks


Reseña en castellano


Sinopsis

"Esta es la historia de una chica que vivió una experiencia que le cambió la vida. No es uno de esos libros dramáticos basados en historias reales. Es una historia sobre Esther Earl, que tiene una enfermedad que hace bastante miedo ".

Mi opinión

Después de leer Bajo la misma estrella (aquí la reseña), y disfrutar de una lectura mágica, llena de momentos únicos, la lectura de este libro, era indispensable.

En esta ocasión encontramos con las entradas del diario de Esther, donde nos habla de su día a día desde que le diagnosticaron el cáncer a los 12 años.
Esther nos habla de sus temores, los sentimientos, de la familia, amigos ...
El libro está decorado con textos de sus padres, con multitud de fotografías e incluso dibujos hecho por ella misma.

Es muy duro ir avanzando en este libro / diario. En él se nota el deterioro de Esther por culpa de la enfermedad y cada vez los escritos son más cortos por el cansancio que sufre.
Aunque el cáncer terminal que padece, Esther es alegre y divertida. Su positivismo te queda grabado dentro igual que con la lectura de Bajo la misma estrella.

Una estrella que no se apaga, es lo que todo fan de Bajo la misma estrella debería leer. La historia de Esther es la que inspiró la de la Hazel. Recordad que Green lo deja muy claro.

Gracias a fanbooks.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig