Ressenya - After, 1 - Anna Todd


Títol: After
Autor: Anna Todd
Saga: Si, 1 de 4.
Editorial: Columna
Idioma: Català
Pàgines: 576
Preu: 17,90€
ISBN: 9788466419123

1- After
2- After: En mil bocins
3- After: Ànimes perdudes
4- After: Amor infinit


Sinopsi

Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat coneix a la Beth, la seva companya d'habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans...i la seva visió de l'amor i el sexe.

La meva opinió

La veritat és que amb aquest títol vaig sentir una curiositat bestial; un llibre que aconsegueix traspassar la frontera de digital a paper i amb un seguici de seguidors tan gran, mereix ser llegit.
Una curiositat és que es tracta d'un Fan Fic d’en Harry, un dels components del grup musical One Direction. Al principi, això em tirava enrere, però va poder més la meva curiositat per descobrir la història
que amagava.

Ens trobem davant d'una història d'amor amb sexe explícit. Està catalogada com New Adult (una cosa aixi com juvenil-adult), però al meu parer, crec que seria més per a un públic adult, ja que algunes escenes són molt explícites i  sense cap tabú.

Ens trobem amb uns personatges molt típics en aquest tipus de lectures; noia tímida, retreta ... una amiga / companya fora de sèrie, que li encanten les festes ... i un noi irritable, prepotent, odiós; el guapo de torn...
No obstant això, també gaudeixen d'aquest punt que, encara que tòpic, acaben d’agradar-te i tels creus.
A més dels principals, l'elenc de personatges secundaris és infinit. I tots ells tenen alguna cosa que aportar.

La ploma d'Anna Todd és molt senzilla i directa. No es perd en descripcions i ataca al lector amb capítols curts, que permeten devorar el llibre en un tres i no res.

En la novel·la es tracten multitud de temes que preocupen als joves i els veurem en primera persona, sempre des del punt de vista de Tessa, la prota.

A més, la novel·la està plena de referències literàries com Cims borrascosos, Orgull i prejudici, Jane Eyre ...

Per posar-li una pega, diré que en algunes ocasions crec que haguessin sobrat unes quantes pàgines en les que vaig tenir la sensació de no avançar.

En definitiva, After és una història d'amor moderna, amena i ràpida de llegir. Amb personatges als quals acabes per estimar. Recomanat a un públic juvenil-adult, sobretot a les noies.


Gràcies a Columna.


Reseña en castellano

Disponible en castellano
Título: After
Editorial: Planeta Internacional
ISBN: 9788408133537

Sinopsis

Tessa Young se enfrenta a su primer año en la universidad. Acostumbrada a una vida estable y ordenada, su mundo cambia cuando conoce a Hardin, el chico malo por excelencia, con tatuajes y de mala vida. La inocencia, el despertar a la vida, el descubrimiento del sexo… un amor infinito, dos polos opuestos hechos el uno para el otro.

Mi opinión

La verdad es que con este título sentí una curiosidad bestial; un libro que consigue traspasar la frontera de digital a papel y con un sequito de seguidores tan grande, merece ser leído.
Una curiosidad es que se trata de un Fan Fic de Harry, uno de los componentes del grupo musical One Direction. En un principio, esto me echaba para atrás, pero pudo mi curiosidad para descubrir la historia que escondía.

Nos encontramos ante una historia de amor con sexo explicito. Está catalogada como New Adult (juvenil-adulto), pero a mi parecer, creo que sería más para un publico más adulto, ya que algunas escenas son muy explicitas.

Nos encontramos con unos personajes muy típicos en este tipo de lecturas; chica tímida, retraída… un amiga/compañera fuera de serie, fiestera… y un chico irritable, prepotente, odioso…
Sin embargo, también gozan de ese punto que, aunque tópico, acabas creyéndotelos y gustándote.
Además de los principales, el elenco de personajes secundarios es infinito. Y todos ellos tienen algo que aportar.

La pluma de Anna Todd es muy sencilla y directa. No se pierde en descripciones y ataca con capítulos cortos, que permiten devorar el libro en un santiamén.

En la novela se tratan multitud de temas que preocupan a los jóvenes y los veremos en primera persona, siempre desde el punto de vista de Tessa, la prota.

Además, la novela está plagada de referencias literarias como Cumbres borrascosas, Orgullo y prejuicio, Jane Eyre…

Para ponerle una pega, diré que en algunas ocasiones creo que hubieran sobrado unas cuantas páginas en las que me tenía la sensación de no avanzar.

En definitiva, After es una historia de amor moderna, amena y rápida de leer. Con personajes a los que terminas por querer. Recomendado a un publico juvenil-adulto, sobretodo a las chicas.

Gracias a Columna.

Comentarios

  1. Hola! Tengo ganas de leer algo romántico y ligero, por lo que creo que no tardaré en hacerme con After...
    Besos, nos leemos

    ResponderEliminar
  2. No termina de llamarme pero gracias por la reseña.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig