Ressenya - En territori salvatge, Warriors, 1 - Erin Hunter


Títol: En territori salvatge
Autor: Erin Hunter
Saga: Warriors, 1 de 7?
Editorial: La Galera
Idioma: Català
Pàgines: 336
Preu: 12,95€
ISBN: 9788424642716


Sinopsi

Són gats salvatges, units en clans guerrers, obligats a combatre feroçment pel menjar, per cada pam de terreny. En Rusty, en canvi, és un gat tranquil, de ciutat, i ha triat el pitjor moment per perdre's en el bosc. Perquè una sèrie de morts misterioses està posant als clans més propers que mai a la guerra. En Rusty pot acabar sent el guerrer més noble de tots els clans... si aconsegueix sobreviure.

La meva opinió

La veritat és que ens trobem davant d’un llibre sorprenent i altament addictiu que atraparà (i molt) als joves a partir dels 11 anys.

El protagonista principal de la historia és Rusty, un gat domèstic de la ciutat que s’endinsarà al bosc en busca de la llibertat i amb ganes d’aventures.

Allá, trobarà un territori salvatge on quatre clans de gats lluiten per defensar la seva zona de caça i convertir-se en els més poderosos.

El Rusty formarà part del Clan del Tro, es convertirà en guerrer i adoptarà el nom de Peu de foc.

Aquest llibre està escrit amb una delicadesa i una força aclaparadora. Eric Hunter, és el pseudònim que signa el llibre. Darrera aquest nom s’amaguen quatre autores femenines: Kate Cary, Cherith Baldy, Tui Sutherland i Victòria Holmes.

Aquest és el primer volum d’un munt que venen al darrera. Si no vaig errat, La Galera acaba de publicar el setè volum. I què voleu que us digui: ja vull seguir amb la saga.

Ens trobem una història molt ben lligada que parla d’amistat, esforç, humilitat. Una trama que humanitza els gats que tants misteriosos ens segueixen semblant i on acabarà convertint-se en una novel·la èpica plena de màgia.

Un llibre que entusiasmarà als joves de la casa i farà gaudir als pares a parts iguals.



Gràcies a La Galera.


Reseña en castellano

Mi opinión

La verdad es que nos encontramos ante un libro sorprendente y altamente adictivo que atrapará a los jóvenes a partir de los 11 años.

El protagonista principal de la historia es Rusty, un gato doméstico de la ciudad que se adentrará en el bosque en busca de la libertad y con ganas de aventuras.

Allí, encontrará un territorio salvaje donde cuatro clanes de gatos luchan para defender su zona de caza y convertirse en los más poderosos.

Rusty formará parte del Clan del Trueno, se convertirá en guerrero y adoptará el nombre de Pie de fuego.

Este libro está escrito con una delicadeza y una fuerza abrumadora. Eric Hunter, es el seudónimo que firma el libro. Detrás de este nombre se esconden cuatro autoras femeninas: Kate Cary, Cherith Baldy, Tui Sutherland y Victoria Holmes.

Este es el primer volumen de un montón que vienen detrás. Si no estoy equivocado, La Galera (edición catalana) acaba de publicar el séptimo volumen. Y qué quieres que te diga: ya quiero seguir con la saga.

Nos encontramos una historia muy bien ligada que habla de amistad, esfuerzo, humildad. Una trama que humaniza los gatos que tantos misteriosos nos siguen pareciendo y donde acabará convirtiéndose en una novela épica llena de magia.

Un libro que entusiasmará a los jóvenes de la casa y hará disfrutar a los padres a partes iguales.

Gracias a La Galera

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig