Ressenya - Les set morts - Carlos Vila Sexto


Títol: Les set morts
Autor: Carlos Vila Sexto
Editorial: fanbooks
Idioma: Català
Pàgines: 368
Preu: 15,95€
ISBN: 9788415745853


Sinopsi

En Jacob rep la visita d’un avi ferit que li ve a entregar un pergamí i mor als seus braços. Aconsegueix trobar la Natàlia, l’única persona que el pot ajudar a desxifrar-lo. El que descobreixin serà difícil d’acceptar, fins i tot per al Jacob. Mentrestant, la policia troba pistes que el Jacob podria estar involucrat en altres morts similars i comença la caça. Però hi ha indicis que el Jacob, en realitat, pot estar fugint d’algú o d’alguna cosa.

La meva opinió

Ja feia un temps que aquest llibre m’havia cridat l’atenció, així que quan el Carlos Vila, el seu autor, me’l va oferir per llegir-lo, no en vaig tenir cap dubte per aceptar-lo.
A més, As sete mortes (Galaxia, 2009), l’edició gallega del llibre, ha guanyat el premi Fray Martín Sarmiento al millor llibre 2011 per els escolars de quinze anys a Galicia. I és possible que el nom de
l’autor no us sigui indiferent. Ell és el creador de la sèrie de RTVE, Los misteriós de Laura.

La novel·la és una barreja de crims y misteris, al mes pur estil de novel·la negra, on el protagonista es veurà immers en una trama per tal de decidir el destí de la seva pròpia vida. Y tot això, embolcallat en un marc d’afers esotèrics i misteris paranormals.

El llibre es llegeix en un sospir. No costa gens ficar-nos dins la trama i gaudir d’una experiència fascinant (a vegades angoixant).
El Jacobo, el prota principal, ens ajuda amb un tarannà creïble i proper. A més, els secundaris, que tenen un paper primordial y necessari per tan d’arribar a un final d’infart, et fan sentir una empatia especial.

Els escenaris estan perfectament dibuixats. Y la barreja de fantasia i realitat està molt ben aconseguida. M’ha encantat.

La soledat, l’amor, la lluita per la superació... només son algunes de les qualitats que tampoc falten en aquest llibre que, sense recorre a grans complicacions lèxiques, aconsegueix atrapar-nos sense remei  con una lectura àgil, amena i altament addictiva.

En definitiva: Les set morts, és una fascinant novel·la que navega entre crims, misteri i esoterisme. Una trama molt ben teixida, addictiva i impossible de deixar fins al "sorprenent" final. Molt recomanable.


Gràcies a Carlos Vila Sexto

Ressenya en castellano

Sinopsis

Suena la puerta. Jacobo abre y un anciano se desploma en sus brazos. Antes de morir, le entrega un pergamino que le llevará hasta Natalia, la única que puede ayudarle a descifrarlo. Mientras tanto, la policía ve indicios de que Jacobo podría estar involucrado en otras muertes similares. La cacería comienza, pero la inspectora Laura Mejía sospecha que la explicación no va a resultar tan sencilla.

Mi opinión

Ya hacía un tiempo que este libro me había llamado la atención, así que cuando el Carlos Vila, su autor, me lo ofreció para leerlo, no tuve ninguna duda en aceptar.
Además, As sete muertas (Galaxia, 2009), la edición gallega del libro, ha ganado el premio Fray Martín Sarmiento al mejor libro 2011 por los escolares de quince años en Galicia. Y es posible que el nombre del autor no te sea indiferente. Él es el creador de la serie de RTVE, Los misterioso de Laura.

La novela es una mezcla de crímenes y misterios, al más puro estilo de novela negra, donde el protagonista se verá inmerso en una trama para decidir el destino de su propia vida. Y todo ello, envuelto en un marco de asuntos esotéricos y misterios paranormales.

El libro se lee en un suspiro. No cuesta nada meternos dentro de la trama y disfrutar de una experiencia fascinante (a veces angustiosa).
Jacobo, el prota principal, nos ayuda con un talante creíble y cercano. Además, los secundarios, que tienen un papel primordial y necesario para llegar a un final de infarto, te hacen sentir una empatía especial.

Los escenarios están perfectamente dibujados. Y la mezcla de fantasía y realidad está muy bien conseguida. Me ha encantado.

La soledad, el amor, la lucha por la superación... sólo son algunas de las cualidades que tampoco faltan en este libro que, sin recurrir a grandes complicaciones léxicas, consigue atraparnos sin remedio con una lectura ágil, amena y muy adictiva.

En definitiva: Las siete muertos, es una fascinante novela que navega entre crímenes, misterio y esoterismo. Una trama muy bien tejida, adictiva e imposible de dejar hasta el "sorprendente" final. Muy recomendable.

Gracias a Carlos Vila Sexto




Disponible en Gallego
Título: As sete mortes
Editorial: Galaxia
ISBN: 9788498651645

Disponible en castellano
Título: Las siete muertes
Editorial: CreateSpace
ISBN: 9781502941633

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig