After 2: En mil bocins - Anna Todd


Títol: After: En mil bocins.
Autor: Anna Todd
Saga: After, 2 de 4.
Editorial: Columna
Idioma: Català
Pàgines: 656
Preu: 17,90€
ISBN: 9788466419307

1- After
2- After: En mil bocins
3- After: Ànimes perdudes
4- After: Amor infinit

Sinopsi

La Tessa s’acaba de despertar d’un somni. És conscient que tot era massa bonic per ser veritat… Serà possible tornar a somriure quan tot s’ha acabat? Ella i en Hardin semblaven fets l’un per l’altre, com dues ànimes bessones, però ell ho ha trencat tot en mil bocins. Com ha pogut ser tan ingènua? Després del que ha fet, en Hardin haurà de lluitar com mai per recuperar-la. Estarà preparat per fer-ho? Es pot perdonar tot?


La meva opinió

Suposo que ja sabeu que la sèrie After va néixer gracies a la plataforma Wattpad i que s’ha convertit en un fenomen de masses. La saga es compondrà de 4 llibres i la historia serà portada a la gran pantalla.

Aquest segon volum de la Saga After és del tot necessari un cop acabat el primer.
Es tracta d’un llibre extens que portarà al límit els sentiments del lector. Una complicada historia d’amor amb molts... diem-ne alts i baixos.

En aquest volum tindran una veu més important en la trama els protagonistes principals; la Tessa i el Hardin. D’aquesta manera, i amb una nova visió/punt de vista, l’autora ens apropa més a cada emoció i fa més creïbles cada detall, tot descobrint-ne d’altres que no coneixíem.

Els protagonistes, que són l’eix principal, et porten d’un extrem a l’altra, fet que tan aviat els sents propers i amorosos, com els voldries matar.

El millor de tot es que la seva lectura, senzilla i entenedora, junt amb uns capítols curts, fan que devoris el llibre en un obrir i tancar d’ulls.

Una trama que a vegades es torna previsible, però que farà les delícies de qualsevol aficionat a la literatura romàntica. Intensa i addictiva. El millor és que encara falten dos llibres més per acabar.



Gràcies a Columna.

Mi opinión en Castellano

Supongo que ya sabéis que la serie After nació gracias a la plataforma Wattpad y que se ha convertido en un fenómeno de masas. La saga se compondrá de 4 libros y la historia será llevada a la gran pantalla.

Este segundo volumen de la Saga After es del todo necesario una vez terminado el primero (final tremendo).
Se trata de un libro extenso que llevará al límite los sentimientos del lector. Una complicada historia de amor con muchos... digamos altibajos.

En este volumen tendrán una voz más importante en la trama los protagonistas principales; Tessa y  Hardin. De esta manera, y con una nueva visión / punto de vista, la autora nos acerca más a cada emoción y hace más creíbles cada detalle, descubriendo otros que no conocíamos hasta ahora.

Los protagonistas, que son el eje principal, te llevan de un extremo al otro, lo que tan pronto los sientes cercanos y amorosos, como los quieres matar.

Lo mejor de todo es que su lectura, sencilla y comprensible, junto con unos capítulos cortos, hacen que devores el libro en un abrir y cerrar de ojos.


Una trama que a veces se vuelve previsible, pero que hará las delicias de cualquier aficionado a la literatura romántica. Intensa y adictiva. Lo mejor es que todavía faltan dos libros más para terminar con la saga.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig