After 3. Ànimes perdudes - Anna Todd


Títol: After. Ànimes perdudes
Autor: Anna Todd
Saga: Si, After, 3 de 4.
Editorial: Columna
Idioma: Català
Pàgines: 816
Preu: 17,90€
ISBN: 9788416297023

1- After
3- After. Ànimes perdudes. 
4- After. Amor infinit.


Sinopsi

Continua la història d'amor entre la Tessa Young, una estudiant universitària, i en Harry, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida que li ha canviat tots els plans i la seva visió de l'amor i el sexe. La seva vida mai no ha tornat a ser la mateixa...I ara l'amor trontolla. Què està passant a la jove parella? Qui o què s'interposa en la seva felicitat?

La meva opinió

En aquest tercer volum de la saga After, a la que a hores d’ara ja no és necessària cap introducció, segueix just on ho va deixar el segon volum.

La relació entre els protagonistes segueix tenint un paper fonamental en la historia. Si bé és cert que aquests han madurat des de el primer volum, les coses no els seran gens senzill.
Trobarem un munt de traïcions, baralles, problemes familiars, amors no... vaja, en la mateixa tònica que els anteriors volums. Tot pensat per devorar el llibre sense pràcticament adonar-nos de les més de 800 pagines que el formen.

Capítols des de el punt de vista de la Tessa i el Hardin mantenen la tensió a flor de pell.

Aquesta saga ha enamorat a un munt de fans, però alhora hi ha molts detractors que la trinxen. En el primer volum, com ja us vaig comentar en la ressenya, em vaig sorprendre bastant amb el caràcter del Hardin i amb escenes explicites que potser s’haurien d’advertir en la portada.
Però ara, amb aquest tercer volum, l’evolució dels protagonistes és evident. Sobretot aquest caràcter dominant i masclista del Hardin, que ja es comporta diferent. Tot i que no del tot.

Bé... el millor és que opineu per vosaltres mateixos i ja em comentareu el que us sembla.

Per a mi, After és una historia que no deixa indiferent. Amb personatges que evolucionen i en aquest tercer volum es fa més evident. Un llenguatge directe i senzill per gaudir sense més complicacions. Per problemes, els que pateixen entre les pàgines.

Per cert, el quart i darrer volum de la saga After, es publicarà aquest 25 de març.
Per tant, encara sou a temps de començar amb la saga.


Gràcies a Columna.

Reseña en castellano

Mi opinión

En este tercer volumen de la saga After, que a estas alturas ya no es necesaria ninguna introducción, sigue justo donde lo dejó el segundo volumen.

La relación entre los protagonistas sigue teniendo un papel fundamental en la historia. Si bien es cierto que estos han madurado desde el primer volumen, las cosas no les serán nada fácil.
Encontraremos un montón de traiciones, peleas, problemas familiares, amores no ... vaya, en la misma tónica que los anteriores volúmenes. Todo pensado para devorar el libro sin prácticamente darnos cuenta de las más de 800 páginas que lo forman.

Capítulos desde el punto de vista de la Tessa y el Hardin mantienen la tensión a flor de piel.

Esta saga ha enamorado a un montón de fans, pero a la vez hay muchos detractores que la trituran. En el primer volumen, como ya os comenté en la reseña, me sorprendió bastante con el carácter del Hardin y con escenas explícitas que quizás se deberían advertir en la portada.
Pero ahora, con este tercer volumen, la evolución de los protagonistas es evidente. Sobre todo este carácter dominante y machista del Hardin, que ya se comporta diferente. Aunque no del todo.

Bueno... lo mejor es que opinéis por vosotros mismos y ya me comentaréis lo que os parece.

Para mí, After es una historia que no deja indiferente. Con personajes que evolucionan y en este tercer volumen se hace más evidente. Un lenguaje directo y sencillo para disfrutar sin más complicaciones. Para problemas, los que sufren entre las páginas.

Por cierto, el cuarto y último volumen de la saga After, se publicará este 25 de marzo.
Por tanto, aun estás a tiempo de empezar con la saga.



Gracias a Editorial Columna.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig