viernes, 20 de marzo de 2015

La veu invisible - Gisela Pou


Títol: La veu invisible
Autor: Gisela Pou.
Saga: No.
Editorial: Columna
Idioma: Català
Pàgines: 496
Preu: 19,90€
ISBN: 9788466419451Ser infermera era la seva vida, però un fet inesperat li va canviar el destí. Una gèlida matinada apareix una dona inconscient a la platja i la Cèlia, infermera a l'Hospital de Sant Pau a Barcelona, descobreix que la desconeguda és la Martina Constants, una amiga que va morir fa més de vint-i-cinc anys. La Cèlia, la Martina i la Nora eren inseparables durant l'adolescència, i si aquella nit d'agost no haguessin entrat en el recinte de l'hospital, les seves vides haurien estat unes altres...
Amb un pols contundent i un estil precís i àgil, La veu invisible dibuixa un fresc del dia a dia en el microcosmos d'un gran hospital. Ens parla dels anhels, els somnis i les frustracions dels que decideixen vetllar per la vida dels altres. La veu invisible és una intensa i emocionant novel·la, testimoni de la veritable essència de la infermeria.

La veu invisible és una novel·la que tracta de les infermeres (sense cap mena de dubte), que es dediquen amb vocació i passió a cuidar dels altres. Així doncs, una de les protagonistes del llibre és una infermera de l’Hospital Sant Pau de Barcelona.

No puc dir que hagi gaudit molt de  la lectura. Suposo que no he acabat d'empatitzar amb els personatges i això m'ha jugat una mala passada. Tot i així, és una historia agradable i amena.
La trama ens porta en un continu salt entre el present i el passat per tal d’endinsar-nos en els records de les tres noies que condueixen en la historia i els fets que guarden en els seus cors.

Aquestes noies ens parlaran dels somnis de joventut, d’amistat... Però també de fets inesperats que trenquen aquella unió de temps ençà i que porten a cadascuna per un camí deferent.

Una ambientació d’hospitals amb la que l’autora ens llaça missatges positius per tal de seguir endavant tot i els canvis imprevisibles que ens tingui preparat el destí.Gràcies a Chordà Comunicació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...