jueves, 5 de marzo de 2015

L'esclat, (El corredor del laberint, 4) - James Dashner


Títol: L’esclat
Autor: James Dashner
Saga: Si, El corredor del laberint, 4 de 4.
Editorial: fanbooks
Idioma: Català
Pàgines: 400
Preu: 16,95€
ISBN: 9788416297023

4- L'esclat


Sinopsi

Abans de crear CRUEL, abans de construir la Clariana, abans que en Thomas entrés al Laberint, les erupcions solars van arrasar la Terra i van destruir el món que la humanitat donava per fet. Tot i que molts van sobreviure, ara una estranya malaltia s'ha estès per tot l'est dels Estats Units i la humanitat està al caire de l'abisme. En Mark i la Trina estan convençuts que poden salvar els supervivents i estan decidits a fer l'impossible per aconseguir-ho. Preqüela d'El Corredor del Laberint, L'esclat és la història de la caiguda de la civilització i de la malaltia que ho va engendrar tot.

La meva opinió

Després de llegir El corredor del laberint i enganxar-me amb aquesta saga fins acabar la trilogia en un sospir, llegir l’esclat era el següent pas ineludible per acabar d’arrodonir l’experiència Dashner.

L’esclat, tot i portar el numero 4 de la saga, correspon al número 0, un temps abans que El corredor del laberint. No el llegiu abans d’acabar amb la trilogia. Trobarem el Thomas i a la Teresa, però serà una mera introducció. Aquesta novel·la és una historia independent d’un grup que va patir la devastació.

La resta de personatges seran nous, amb l’al·licient que es fan molt interesants en poc temps, i amb personalitats molt marcades i diferents.
L’evolució d’aquests, és potser el que més m’ha agradat. Son complerts, fàcils de creure i sents una atracció especial cap a ells.

Els escenaris apocalíptics no son cap secret (ja coneixíem molt del que havia passat), però estan molt ben aconseguits i ajuden a fer real el mal del virus amb detalls ben relatats.

L’acció es trepidant i no decau en cap moment. Es pot dir que et sents atrapat per una espiral que no para de girar més i més ràpid. Perills, tensió, obstacles... tot està perfectament creat per atrapar. I Dashner ho aconsegueix, fent que llegeixis el llibre en un sospir.

M’agradaria destacar l’escriptura de James Dashner, àgil, amena i amb la que t’atrapa sens remei. Un excel·lent narrador.

En resum, L’Esclat és una perfecte dosis extra del món d’El corredor del laberint. Un llibre que supura acció en cada pàgina i que atrapa fins a un final... digne de la saga.

No sé que espereu a llegir-lo! És increïble!


Gràcies a fanbooks.


Reseña en castellano

Mi opinión

Después de leer El corredor del laberinto y engancharme con esta saga hasta terminar la trilogía en un suspiro, leer el estallido era el siguiente paso ineludible para redondear la experiencia Dashner.

El destello, a pesar de llevar el número 4 de la saga, corresponde al número 0, un tiempo antes de que El corredor del laberinto. No lo leáis antes de acabar con la trilogía. Encontraremos a Thomas y Teresa, pero será una mera introducción. Esta novela es una historia independiente de un grupo que sufrió la devastación.

El resto de personajes serán nuevos, con el aliciente de que se hacen muy interesantes en poco tiempo, y con personalidades muy marcadas y diferentes.
La evolución de estos, es quizás lo que más me ha gustado. Son completos, fáciles de creer y sientes una atracción especial hacia ellos.

Los escenarios apocalípticos no son ningún secreto (ya conocíamos palabra de lo que había pasado), pero están muy bien conseguidos y ayudan a hacer real el mal del virus.
La acción se trepidante y no decae en ningún momento. Se puede decir que te sientes atrapado por una espiral que no para de girar más y más rápido. Peligros, tensión, obstáculos ... todo está perfectamente creado para atrapar. Y lo consigue, haciendo que leas el libro en un suspiro.

Me gustaría destacar la escritura de James Dashner, ágil, amena y con la que te atrapa sin remedio. Un excelente narrador.

En resumen, El destello es una perfecta dosis extra del mundo de El corredor del laberinto. Un libro que supura acción en cada página y que atrapa hasta un final ... digno de la saga.

No sé que esperais a leerlo! Es increíble!

Gracias a fanbooks.

1 comentario:

  1. No me llama mucho en esta ocasión así que lo dejo pasar
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...