martes, 14 de abril de 2015

Al teu rotllo - Flavia Company


Títol: Al teu rotllo
Autor: Flavia Company
Saga: No.
Editorial: Cruïlla
Idioma: Català
Pàgines: 160
Preu: 12,00€
ISBN: 9788466137645Sinopsi

Creus que amb un poema podries informar sobre el funcionament d'una rentadora? Has sentit a dir que les taules periòdiques són aquelles que serveixen per llegir el diari? Per canviar la bombeta d'un llum del sostre faries servir una escala major o una escala menor? Creus que els nombres irracionals són els que feien servir els primers homínids en els inicis de la civilització? Llegeix aquests relats breus i et faràs un tip de riure amb les peripècies dels alumnes de l'institut Fanals, i amb les d'alguns altres personatges una mica estrafolaris, que et faran veure el món d'una manera diferent de l'habitual.

Aquest Al teu rotllo, vindria ser el segon volum després d’aquell No em ratllis (que no he llegit), i que te com a protagonistes els alumnes de l’Institut Fanals.
En un principi, Al teu rotllo és un llibre independent i no m’ha estat difícil entrar en la dinàmica del llibre. Tot i que m’agradaria llegir No em Ratllis (i segur que ho faré).

Ens trobem amb 40 microrelats individuals que en conjunt formen el llibre.

El compendi esta dividit en les assignatures com en cicle escolar. Llengua i literatura, biologia i geologia, física i química... i de mica en mica anirem coneixent el que pensen els alumnes i professors de l’Institut Fanals d’algunes d’aquestes matèries.

Cada relat esta il·lustrat amb petits dibuixos de Laura Miyashiro, al final de cadascun d’ells.

Al teu rotllo és un llibre per gaudir d’un bon moment o per deixar-lo a estones i tornar-hi de mica en mica més tard. Una manera de descobrir el que ens envolta d’una manera original i diferent.


Gracies a Cruïlla.

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies, de tot cor, pel teu comentari. És molt gratificant saber que les nostres propostes arriben a les mans dels altres. I que les gaudeixen, d'una amnera o d'una altra. Seguim! :-)

    ResponderEliminar

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...