La vident de la lluna plena - Novetat Columna - Maig'15

Noticia en català

Aquesta novetat editorial és una d’aquelles que tenen llum pròpia i que d’una manera molt especial m’omplen de satisfacció.
Ja fa unes setmanes que la meva estimada amiga Isabel del Río (LoveFool, La casa de la torre...) va anunciar que Columna Edicions publicaria la seva propera novel·la.
I com que ella és molt misteriosa... no ens va revelar res d’aquesta nova obra.

Doncs bé. Jo ja en tinc alguns detalls que de ben segur us agradarà descobrir i us posaran les dents ben llargues fins a tenir el llibre a les mans. Per descomptat que jo m’hi sumo i ja tinc el compte enrere en marxa.

El títol de novel·la és La vident de la lluna plena.
La data de llançament el 13 de maig (paper) 6 de maig (ebook).
Les pàgines 256.
El preu 18€

I la sinopsi, aquí mateix:

La Laia, una metgessa barcelonina de 32 anys, acaba de perdre la mare. Fent neteja del seu pis troba un capsa plena de fotografies i una vella carta del tarot que la durà a investigar quins són els orígens reals de la família i quin paper hi ha tingut l’ocultisme i el tarot. La Laia està dolguda perquè mai no va poder conèixer el seu pare, de qui no en sap res. A poc a poc començarà una investigació que la durà a anar trobant pistes i noves cartes del tarot en diferents indrets de Barcelona com el parc de la Ciutadella, el Liceu, el Palau de la Música i molts d’altres. La Laia descobrirà fins a quin punt els jueus i la família Astruc estan implicats en la seva vida i notarà la presència angoixant d’uns ulls blaus que la segueixen i li deixen les cartes del tarot en diferents indrets.


De moment només s’editarà en versió catalana, però espero poder anunciar ben aviat que també la podrem llegir en castellà.


Isabel del Rio (Barcelona, ​​1983), llicenciada en Filosofia, treballa com a redactora, documentalista, lectora, correctora i un llarg etc. per editorials, agències i altres escriptors. La seva primera novel·la, Casa de Títeres, va ser publicada l'abril de 2008 amb una gran acollida. El 2010 amb La Galera i el 2012 amb Otros Mundos va publicar la bilogia de la Casa de la Torre, obra il·lustrada per Oriol Malet i Cristina Barros amb molt bones crítiques. A Sant Jordi de 2013 va dirigir i va publicar amb Otros Mundos 20 Relats de la Fi del Món, el seu relat va quedar finalista als Premis Ictineu 2014. Al maig d'aquest mateix any va arribar a les llibreries 100 Coses que fer a Barcelona almenys una vegada a la vida amb les editorials Cossetània i Lectio. El seu últim treball, l'antologia de relats Lovefool, va ser publicada al febrer de 2014, quan estava a punt de ser mare. També es dedica a organitzar i impartir esdeveniments i tallers culturals, porta l'agenda de la llibreria La Font de Mimir, i és l'editora d'Otros Mundos.


¿Què us sembla el llibre?¿Us sumeu a l’espera?¿Us atrau?


Notícia en castellano

Esta novedad editorial es una de aquellas que tienen luz propia y que de una manera muy especial me llenan de satisfacción.
Ya hace unas semanas que mi querida amiga Isabel del Río (Lovefool, La casa de la torre) anunció que  Columna Edicions publicaría su próxima novela. Y como ella es muy misteriosa... no nos reveló nada de esta nueva obra.

Pues bien. Yo ya tengo (al fin) algunos detalles que quiero compartir con vosotros y seguro os gustará descubrir. Aunque estáis advertidos de que os pondrán los dientes bien largos hasta tener el libro en las manos. Por supuesto que yo me sumo y ya tengo la cuenta atrás en marcha.

El título de novela es La vidente de la luna llena.
La fecha de lanzamiento el 13 de mayo (papel) 6 de mayo (ebook).
Las páginas 256.
El precio 18€.

Y la sinopsis, aquí mismo:

Laia, una médica barcelonesa de 32 años, acaba de perder a su madre. Haciendo limpieza de su piso encuentra un caja llena de fotografías y una vieja carta del tarot que la llevará a investigar cuáles son los orígenes reales de la familia y qué papel ha tenido el ocultismo y el tarot. Laia está dolida porque nunca pudo conocer a su padre, de quien no sabe nada. Poco a poco comenzará una investigación que la llevará a ir encontrando pistas y nuevas cartas del tarot en diferentes lugares de Barcelona como el parque de la Ciutadella, el Liceo, el Palau de la Música y muchos otros. Laia descubrirá hasta qué punto los judíos y la familia Astruc están implicados en su vida y notará la presencia angustiosa de unos ojos azules que la siguen y le dejan las cartas del tarot en diferentes lugares.


De momento sólo se editará en versión catalana, pero espero poder anunciar pronto que también la podremos leer en castellano.


Isabel del Río (Barcelona, 1983), licenciada en Filosofía, trabaja como redactora, documentalista, lectora, correctora y un largo etc. para editoriales, agencias y otros escritores. Su primera novela, Casa de Títeres, fue publicada en abril de 2008 con una gran acogida. En 2010 con La Galera y en 2012 con Otros Mundos publicó la bilogía de La Casa del Torreón, obra ilustrada por Oriol Malet y Cristina Barros con muy buenas críticas. En Sant Jordi de 2013 dirigió y publicó con Otros Mundos 20 Relatos del Fin del Mundo, su relato quedó finalista en los Premis Ictineu 2014. En mayo de ese mismo año llegó a las librerías 100 Cosas que hacer en Barcelona al menos una vez en la vida con las editoriales Cossetania y Lectio. Su último trabajo, la antología de relatos LoveFool, fue publicada en febrero de 2014, cuando estaba a punto de ser madre. También se dedica a organizar e impartir eventos y talleres culturales, lleva la agenda de la librería La Font de Mimir, y es la editora de Otros Mundos.

¿Qué le parece el libro? ¿Os sume a la espera? ¿Le atrae?

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig