L'ombra de la serp (Saga Kane, 3) - Rick Riordan


Títol: L’ombra de la serp
Autor: Rick Riordan
Saga: Si, 3 de 3.
Editorial:  La Galera (Kimera)
Idioma: Català
Pàgines: 384
Preu: 16,95€
ISBN: 9788424643409


3- L'ombra de la serp


Sinopsi

Quan els joves mags Carter i Sadie van aprendre a seguir els passos dels antics déus egipcis, van prendre consciència que els tocaria jugar un paper molt important en el restabliment del Maat (ordre) en el món. El que no sabien era que el món es convertiria en un lloc tan caòtic! La serp del caos, Apofis, està lliure i amenaça de destruir la Terra en tres dies. Els mags estan dividits, els déus estan desapareixent, i els que queden són febles. En Walt, un dels deixebles més ben dotats del Carter i la Sadie, està condemnat i nota que les forces el van abandonant. La Zia està molt enfeinada fent de mainadera del senil déu del Sol, Ra, i no pot ajudar gaire. Què poden fer un parell d'adolescents i un grapat d'aprenents?


La crítica d’aquest final de trilogia no pot ser més bona.
Per un costat, ens trobem de nou amb tota la mitologia egípcia espremuda al màxim amb uns protagonistes més herois que mai.

L’evolució dels protagonistes és un altre punt fort. Mentre que en les anteriors entregues (sobretot en la primera, La piràmide vermella) es dirigien a un públic infantil, en aquest L’ombra de la serp, i aprofitant el creixement físic i personal, l’autor dota de profunditat tots els problemes als que s’han d’afrontar amb una maduresa més marcada.

Haig de reconèixer que m’ha agradat molt més aquest volum que cap dels anteriors. I això no és per desmerèixer cap d’ells, sinó per destacar la trama i la complexitat d’aquest volum, que brilla amb una qualitat abismal i una originalitat fora de sèrie.

Com a final, és perfecte. Totes les preguntes queden tancades. Cada enigma està ben solucionat. No he trobat a faltar cap pàgina de més ni ha estat un final massa ràpid. És un final... molt ben portat a terme.

En definitiva, L’ombra de la serp tanca a la perfecció la trilogia dels Kane amb una novel·la sublim. Res queda sense lligar i tot ens farà gaudir fins al límit de la traça de Riordan.

Us recomano la trilogia sense cap mena de dubte.
Excel·lent!!


Reseña en castellano

La crítica de este final de trilogía no puede ser mejor.
Por un lado, nos encontramos de nuevo con toda la mitología egipcia exprimida al máximo con unos protagonistas más héroes que nunca.

La evolución de los protagonistas es otro punto fuerte. Mientras que en las anteriores entregas (sobre todo en la primera, La pirámide roja) se dirigían a un público infantil, en este La sombra de la serpiente, y aprovechando el crecimiento físico y personal, el autor dota de profundidad todos los problemas a los que se deben enfrentar con una madurez más marcada.

Tengo que reconocer que me ha gustado mucho más este volumen que ninguno de los anteriores. Y esto no es por desmerecer ninguno de ellos, sino para destacar la trama y la complejidad de este libro, que brilla con una calidad abismal y una originalidad fuera de serie.

Como final, es perfecto. Todas las preguntas quedan cerradas. Cada enigma está bien solucionado. No he echado en falta ninguna página de más ni ha sido un final demasiado rápido. Es un final... muy bien llevado a cabo.

En definitiva, La sombra de la serpiente cierra a la perfección la trilogía de los Kane con una novela sublime. Nada queda sin atar y todo nos hará disfrutar hasta el límite de la traza de Riordan.

Os recomiendo la trilogía sin lugar a dudas.
Excelente!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig