jueves, 16 de abril de 2015

L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza - Joaquín Camps


Títol: L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza
Autor: Joaquín Camps
Saga: No.
Editorial:  Columna
Idioma: Català
Pàgines: 992
Preu: 22,00€
ISBN: 9788466419406Sinopsi

L'atractiu professor de literatura Víctor Vega decideix acceptar la insòlita proposta que li fa la vídua de l'escriptor Hugo Mendoza: investigar si, encara que la seva mort va ser rigorosament certificada, el seu marit segueix viu...i esbrinar qui envia, cada 3 de desembre, un nou manuscrit de l'escriptor mort. Víctor desvelarà misteris que posaran en perill la seva vida, però ho farà acompanyat d'una bella i enigmàtica dona de la qual s'enamorarà irremediablement. La Paloma, una histriònica experta en matemàtiques, i Santa Tecla, monja de clausura que a més és un geni informàtic, també acompanyaran en Víctor en aquesta trepidant novel·la plena d'enigmes. Joaquín Camps aconsegueix amb mestratge una trama entremesclada de misteri, de denúncia, d'amor. I de la seva implacable parella de ball: el desamor. Els seus personatges, d'allò més variats, tenen una força esquinçadora, que obliga al lector a mirar cap a la rebotiga interior que tots portem dins.


La meva opinió

He de reconèixer que L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza em va captivar inclús abans de començar la lectura. La coberta ja se m’havia fet molt atractiva, i un cop el vaig tenir entre les mans ja no el vaig poder deixar fins al final.

Tot i les seves 1000 pàgines quedes atrapat en el primer capítol.
L’autor ha fet una feina excel·lent conjugant a la perfecció una novel·la que pot presumir de tenir tots els ingredients per convertir-la en una peça de col·leccionista.

Trobem una trama de misteri al voltant d’un escriptor, de llibres, amb dosis d’amor i desamor esquitxats amb traces d’humor.

Un dels meus temors amb aquesta novel·la era que l’acció no avances, que fos una lectura feixuga. No podia estar més equivocat ja que ni m’he adonat del pas de les pàgines. M’he vist atrapat en una espiral de successos (a mode de puzle) i revelacions que fan gaudir d’allò més.

Els personatges són una de les essències del llibre, i posseeixen un poder extrem. Són tremendament diferents i peculiars entre ells i us puc assegurar que he sentir l’empatia al 100% amb ells, sobretot amb el Víctor Vega (el professor que mou tota la investigació); la Paloma, la professora i amiga amb un caràcter i un tarannà força especial; l’Ana, la vídua de l’Hugo Mendoza, una dona infeliç... Ni hi ha tants i son tan especials que el millor serà que els descobriu.

Joaquín Camps te una traça molt clara, senzilla i ben construïda. Sap molt bé com atrapar-te a cada frase. I és capaç de donar-nos les dosis necessàries a cada precís moment.

Joaquín Camps es presenta al panorama editorial amb aquesta primera obra i us confirmo (per si no ha quedat prou clar) que m’ha convençut plenament.

Si encara no l’heu llegit, L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza us enamorarà. Farà que devoreu el llibre sense adonar-vos que l’esteu llegint. Una novel·la que ho te tot.

¿A què esperes per llegir-lo?


Gràcies a Columna

Reseña en castellano

Mi opinión

Tengo que reconocer que La última confidencia del escritor Hugo Mendoza me cautivó incluso antes de empezar la lectura. La portada ya se me había hecho muy atractiva, y una vez lo tuve en mis manos ya no lo pude dejar hasta el final.

A pesar de sus 1000 páginas quedas atrapado en el primer capítulo.
El autor ha hecho un trabajo excelente conjugando a la perfección una novela que puede presumir de tener todos los ingredientes para convertirla en una pieza de coleccionista.
Encontramos una trama de misterio alrededor de un escritor, de libros, con dosis de amor y desamor salpicados con trazas de humor.

Uno de mis temores con esta novela era que la acción no avanzara, que fuera una lectura pesada. No podía estar más equivocado ya que ni me he dado cuenta del paso de las páginas. Me he visto atrapado en una espiral de sucesos (a modo de puzzle) y revelaciones que hacen disfrutar de lo más.

Los personajes son una de las esencias del libro, y poseen un poder extremo. Son tremendamente diferentes y peculiares entre ellos y os puedo asegurar que he sentido la empatía al 100% con ellos, sobre todo con Víctor Vega (el profesor que mueve toda la investigación); Paloma, la profesora y amiga con un carácter y un talante bastante especial; Ana, la viuda del Hugo Mendoza, una mujer infeliz... Hay tantos y son tan especiales que lo mejor será que los descubras tú mismo.

Joaquín Camps tiene una traza muy clara, sencilla y directa. Sabe muy bien como atraparte en cada frase. Y es capaz de darnos las dosis necesarias en cada preciso momento.

Joaquín Camps se presenta en el panorama editorial con esta primera obra y os confirmo (por si no ha quedado suficientemente claro) que me ha convencido plenamente.

Si aún no la habéis leído, La última confidencia del escritor Hugo Mendoza os enamorará. Hará que devoréis el libro sin daros cuenta de que lo estáis leyendo. Una novela que lo tiene todo.

¿A qué esperas para leerlo?

Gracias a Columna


4 comentarios:

 1. Un libro qeu ya tenía fichadito y con tu reseña mis ganas aumentan.
  Besotes!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ya me dejarás tus impresiones cuando lo leas, querida.
   Te va a encantar.
   Besos

   Eliminar
 2. El tinc ja a casa! Ha estat una de les compres de Sant Jordi i té molt bona pinta. Petons.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Esperaré la teva opinió, Emma.
   Segur que el gaudeixes com jo.
   Petons!!

   Eliminar

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...