Absolut desastre - Jamie McGuire


Títol: Absolut desastre
Autor: Jamie McGuire
Saga: Si, 2 de 2.
Editorial: Fanbooks
Idioma: Català
Pàgines: 496
Preu: 16,95€
ISBN: 9788415745303


Sinopsi

En Travis Maddox, un noi molt atractiu i ple de tatuatges, va aprendre dues coses abans que la seva mare morís: Juga. Fes bajanades. Estima molt. Lluita amb la teva ànima. La seva vida està plena de relacions sexuals buides, joc il·legal i violència. Però just quan es pensa que és invencible, coneix l’Abby Abernathy, una bona noia amb un passat fosc que el farà tocar de peus a terra.

La meva opinió

Absolut desastre ha resultat ser la mateixa historia que Meravellós desastre (primer volum) però des de el punt de vista del Travis, el protagonista masculí.

En un primer moment, poder veure els moments clau de l’anterior novel·la amb una visió diferent em semblava interesant, però ràpidament vaig anar perdent interès.

Crec que no aporta res a la personalitat del noi (el Travis). No coneixem els motius que el porten a tenir una personalitat tan... peculiar. I és un error que Jamie McGuire no aprofiti una bona oportunitat com aquesta per fer-nos sentir una empatia en vers a ell.

En definitiva, un llibre que he gaudit poc per no aportar res a la trama que ja coneixia i on els personatges estan desaprofitats. Ràpid de llegir i distret, però no és indispensable.


Gràcies a Fanbooks.

Reseña en castellano

Mi opinión

Absoluto desastre (Inevitable desastre, en castellano) ha resultado ser la misma historia que Maravilloso desastre pero desde el punto de vista del Travis, el protagonista masculino.

En un primer momento, poder ver los momentos clave de la anterior novela con una visión diferente me parecía interesante, pero rápidamente fui perdiendo interés.

Creo que no aporta nada a la personalidad del chico (el Travis). No conocemos los motivos que le llevan a tener una personalidad tan... peculiar. Y es una lástima que Jamie McGuire no aproveche una buena oportunidad como esta para hacernos sentir una empatía hacia él.

En definitiva, un libro que he disfrutado poco por no aportar nada a la trama que ya conocía y donde los personajes están desaprovechados. Rápido de leer y distraído, pero no es indispensable.

Gracias a Fanbooks.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig