Els límits de la vida - Macip, Bueno i Martorell


Títol: Els límits de la vida
Autor: Salvador Macip, David Bueno i Eduard Martorell.
Saga: No
Editorial: La Galera (Narrativa Singular)
Pàgines: 264
Preu: 18,95€
ISBN: 9788424649616


Sinopsi

La Lara no ha fet els quinze i ja està de tornada de tot. Es debat entre la vida i la mort. Un brot de la seva malaltia l'ha deixada a la UVI, sola, per passar una nit que pot ser decisiva. Però a la sala hi ha la Carme, una doctora que no havia vist mai, que comença a explicar-li una història apassionant: la història de la vida mateixa.

La meva opinió

Avui us presento una lectura que m’ha enganxat i emocionat a parts iguals. Un viatge que remou interiors i ens apropa al límits de la mateixa vida.

Haig de reconèixer que en primer moment em feia una mica de por entrar en un llibre que tracta sobre la ciència, la biologia... I això porta a pensar que et pots trobar amb un rotllo de conceptes, tecnicismes i demés. No podia estar més equivocat!! Sí es veritat que es toquen termes d’evolució, gens, proteïnes i, grans noms com ara Darwin, Gaia o Lovelock, però ens son presentats amb conceptes tan entenedors i fàcils d’assumir que només puc dir que els d’autors que signen el llibre son uns genis autèntics.

Deixant de banda el tema científic del llibre, que penso hauria de ser de lectura obligada als instituts (seria de gran ajuda per als joves), ens trobem amb una trama teixida de la senzillesa amb pinzellades tan emotives com inoblidables.

Un llibre que converteix els sentiments en una revolució intensa i emotiva, que tot i el seu caràcter pedagògic ens regala les preocupacions reals i el llenguatge que els joves utilitzen al seu dia a dia. I tot embolcallat amb la música de Muse i Coldplay.

El recomano molt especialment a tots els joves. Us asseguro que sentireu emoció en estat pur alhora que aprendreu grans lliçons.

“Vivim tan de pressa, tan preocupats perquè no s’acabi tot abans del que voldríem, que ens oblidem de gaudir del que tenim. La vida és l’única cosa que podem estar segurs que compta, ens en quedi molta o poca. Aprofita-la. Aprofita´n cada segon que puguis. Estima i deixa que t’estimin.”


Gràcies a La Galera per l’exemplar.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig