martes, 5 de enero de 2016

diferent. - Andreas Steinhöfel


Títol: diferent.
Autor: Andreas Steinhöfel
Saga: No
Idioma: Català
Editorial: Camp a Través. Cruïlla
Pàgines: 208
Preu: 14,94€
ISBN: 9788466139625


Sinopsi
263 dies després de l'accident, en Fèlix es desperta a l'hospital. No recorda res de la seva vida anterior, no sembla que tingui emocions, és excessivament sincer en tot el que pensa, ha desenvolupat habilitats gairebé fantàstiques i no reconeix ni els seus propis pares. Tampoc a ell no el coneix ningú i s'ha convertit en una presencia incòmoda i desconcertant, que tan aviat provoca temor com fascinació. El coma l'ha fet canviar, i ben aviat tothom s'adona que en Fèlix Winter ha deixat d'existir: ha estat substituït per una altra persona. I aquesta altra persona necessita un nom. Un nom diferent.

La meva opinió
Diferent és un llibre que ja amb la portada (taronja elèctric) crida poderosament l’atenció.

Ens trobem al davant d’una història que juga amb el poder del misteri i, tot i que es tracta d’un llibre molt curt, aconsegueix la seva fita. Poquetes pàgines que ens fan avançar a pas de gegant amb la incertesa de què succeirà i cap a on ens portarà el canvi del Fèlix, el protagonista.
Un noi que després d’un accident desperta d’un coma sense conèixer res del què l’envolta; ni als pares, amics, ni a ell mateix.

Això ens porta a preguntar-nos contínuament la veritat que hi ha al darrere de tot plegat.
Els personatges secundaris estan ben definits i tenen una importància clau en tota la trama.

L’autor aconsegueix fer-nos sentir l’angoixa en tot moment, arribant al seu punt àlgid en el sorprenent final de tot.
I poc més us puc explicar si no vull deixar anar algun spoiler. ;)

Diferent és una història que parla qui som en realitat, dels secrets que s’amaguen dins de cadascú i del que ens mou a actuar d’una manera o altra. Molt recomanable als amants del misteri amb tocs de realitat. Molt bona lectura.


Gràcies a Cruïlla per l'exemplar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...