jueves, 24 de marzo de 2016

Sis cors a l'altra banda del mirall - Josep Sampere


Títol: Sis cors a l’altra banda del mirall
Autor: Josep Sampere
Saga: No.
Idioma: Català
Editorial: Cruïlla (Gran angular)
Pàgines: 192
Preu: 8,85€
ISBN: 9788466137683Sinopsi

Què passaria si un mag misteriós t'enredés en una trama diabòlica ordida per una certa Muriel? I si aquesta Muriel t'observés des que has dit el seu nom, disposada a fer-te regals que no has demanat, regals que podrien capgirar la teva vida? Només cal que recordis una cosa: per més que tanquis la porta, la Muriel té totes les claus. Totes.

La meva opinió

Ens trobem al davant d’una novel·la juvenil molt fresca i intrigant que comença en el tauler d’anuncis de l’escola, on s’ofereix l’oportunitat d’aprendfe els secrets de la màgia. I com no podia ser d’altra manera, el nostre grup (de cinc estudiants) seran els únics que assistiran a la reunió. Allà, un misteriós professor Niktó els endinsarà en una aventura... intrigant, molt intrigant.

Es  tracta d’una novel·la molt curta i que es llegeix molt ràpid. L’únic que desitgem és arribar al final per veure com Josep Sampere, l’autor, ens sorprèn. Sis cors a l’altra banda del mirall és molt adictiu i ens acompanya a cada pàgina un estil senzill i molt directe.

Els capítols estan estructurats segons les passes dels cinc protagonistes. I aquest és un altre dels punts forts del llibre; ben dibuixats, ben caracteritzats i ben reals. Cadascun amb una personalitat marcada que evoluciona a mida que anem avançant en la lectura i en els embolics a causa de la Muriel, la nena de l’altra banda del mirall.

En definitiva, Sis cors a l’altra banda del mirall és una lectura juvenil molt potent que juga amb el misteri, la intriga i un ritme molt àgil. Personatges que senten i fan sentir. Si vols un llibre amb màgia, no ho pensis més. Aquest és per a tu!!


Gracies a Cruïlla

1 comentario:

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...