Memories d'Idhun, 3. Panteó - Laura Gallego



Títol: Memòries d’Idhun 3. Panteó.
Autor: Laura Gallego
Saga: Si, 3 de 3.
Idioma: Català
Editorial: Cruïlla
Pàgines: 960
Preu: 25,55€
ISBN: 9788466114349



Sinopsi

Els ecos de guerra sembla que s'esmorteeixen, però, i si fos només la calma abans de la tempesta? Els oracles tornen a parlar i anuncien l'arribada imminent d'alguna cosa que pot canviar per sempre el destí de dos mons. Una cosa que, aquest cop, potser ni tan sols els herois de la profecia no estan preparats per afrontar...

La meva opinió

Arribem al desenllaç de l’exitosa trilogia de Laura Gallego amb ganes de conèixer a Panteó un final que promet ser èpic i on volem posar respostes a tants interrogants pendents.

La historia comença just on ho havíem deixat en l’anterior volum i en comptes de tenir l’esperada pau, els protagonistes es veuen atrapats per un perill major. I per si això no fos prou dolent,  la vida de la Victoria penjarà d’un fil.

Com podeu imaginar, tindrem una infinit d’escenaris, de fets inesperats, de nous personatges que aportaran grandesa a la trama, altres que ens deixaran amb una pena al cor... i tot envoltat de l’amistat, l’amor, gelosia i un misteri que ens mantindrà enganxats a la lectura en les gairebé 1000 pàgines Panteó.

Els personatges han madurat molt i els triangle amorós entre ells ha d’arribar a  una conclusió definitiva.
I un final de llibre que està a l’alçada dels clàssics de la literatura el converteixen en èpic.

Només afegiré que aquesta saga és una molt bona manera d’introduir a lectors joves a la màgia que s’amaga entre les fulles de paper que tant ens estimem. I de la mà de Laura Gallego, això esdevé plaer.

Si encara no heu llegit Les Memòries d’Idhun, no se a què espereu. Tots els joves heu d’entrar en aquest món. Us fascinarà.


Gràcies a Cruïlla.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig