Batecs - Francesc Miralles i Javier Ruescas


Títol: Batecs
Autor: Francesc Miralles i Javier Ruescas
Saga: Si/No, 2 de 2. (Independents)
Idioma: Català
Editorial: Cruïlla
Pàgines: 224
Preu: 9,95€
ISBN: 9788466141178

Disponible en castellano (Latidos) por SM


Sinopsi

Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l'un de l'altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben un missatge els batecs del cor se'ls acceleren?

La meva opinió

Batecs és la segona part de Pulsacions (aquí la ressenya), novel·la escrita per Francesc Miralles i Javier Ruescas. En aquesta ocasió el llibre es torna a centrar en el format que van descobrir en l’anterior: un sistema de missatges semblant al Whatsapp, però amb millores substancials que barreja amb fotos i entrades de bloc que li donen un plus a l’edició.

En aquesta novel·la (independent a l’anterior), coneixerem a dos personatges que coincideixen a l’aeroport de Madrid i connecten a l’instant. Tot i la connexió inicial cadascun d’ells segueix un camí ben diferent. En Remo marxa a Los Ángeles i la Carol al Japó.

La historia inicial pot semblar molt senzilla, i la veritat és que la forma com està escrita li dona una simpatia i agilitat que es deixa llegir amb molta rapidesa.
Els personatges tenen caràcters molt diferents i alhora viuen en llocs molt diferents. I a traves dels missatges podem veure que experimenten una evolució gens precipitada i que transcorre amb bon ritme.

I els detalls que ens ofereix del mode de vida de les ciutats on viuen el Remo i la Carol li dona un punt extra força atraient; sobretot pel que fa a Tokio, amb la cultura i llegendes.

EL que m’ha sorprès gratament han estat les guspires de llum que ens dona un personatge sobre la vida dels protagonistes de Pulsacions. Un detall que connecta les dues histories. Genial.

Batecs és una novel·la juvenil escrita en un estil molt juvenil i ràpida de llegir. Original en la seva manera d’explicar la trama, fresca i sense mals de cap innecessaris. Perfecte per aquest estiu. Un regal per a tot fan de Miralles i Ruescas.



Gràcies a Cruïlla i Chordà Comunicació.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig